Glasväggar är vår specialitet

Vitrum utvecklar och tillverkar glasväggar för kontor och andra offentliga miljöer. Vi startade 1998 och har genom åren samarbetat med mängder av arkitekter och fastighetsägare som älskar våra produkter och vårt sätt att arbeta. Vår mångåriga erfarenhet och våra tajta samarbeten har gett oss gedigen kunskap om behoven i kontorsmiljöer. Det gör oss till proffs och en ledande aktör inom lösningar för glasväggar i den här typen av miljöer.

 

Vi har medverkat i hundratals projekt av olika storlekar och har stor vana av att agera leverantör, underentreprenör eller direktentreprenör. Vi arbetar framför allt i Sverige, men också i övriga Norden och Europa.

Glasväggar av högsta kvalitet

Vi tillverkar våra produkter hos noga utvalda underleverantörer i Sverige och utomlands, med vilka vi har ett mångårigt och nära samarbete. De deltar aktivt i utvecklingen av våra produkter och i vårt dagliga arbete med att hitta lösningar på olika utmaningar i specifika projekt. Kvalitets- och miljöfrågor är viktiga för oss och vi hanterar dem efter branschpraxis.

Skickliga montörer

Med egna, kunniga montörer, som både levererar och monterar våra produkter, är Vitrum en effektiv och rak organisation. Vi värdesätter god planering och strukturerad arbetsledning, vilket ger ett högkvalitativt monteringsarbete.