Alla Produkter (14)

Dörrmiljöer (5)

Skjutdörrar (2)

Glasväggar (3)

Innerdörrar (2)

Väggelement (2)

Logic

Portal

Logic

Lignum

Logic

Line

Logic Line

Pivot

Logic Line

Wood door

Logic

Slide

Logic Line

Slide

Logic

Glasvägg

Logic Line

Glasvägg

Logic

Glasvägg woodline

Vitrum

Innerdörr

Logic line

Woodframe pivot

Logic

Lignum wall

Logic

Wall

Logic

Glasvägg

Introducera ett klassiskt och samtidigt modernt tillvägagångssätt för glasväggar med Logic Glasvägg. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en stilren helhetsbild, där glaskanter fasas och blankpoleras för en sofistikerad finish.

Aluminiumprofilerna, i dimensionerna 20x30mm eller 20x40mm, erbjuder en hållbar konstruktion och finns i natureloxerat utförande eller i valfri NCS eller RAL för att anpassa sig till din kontorsdesign.

Transparent elegans för moderna kontor

Med imponerande ljudreducering upp till Rw 42dB (med 16,76mm lamellglas) skapar Logic Glasvägg en tyst och koncentrerad arbetsmiljö. För ytterligare flexibilitet finns möjlighet att använda isolerglas eller dubbelt monterat lamellglas med luftspalt för att uppnå högre Rw-värden.

Logic Glasvägg är inte bara en vacker design, den är också anpassningsbar för att möta dina unika behov. Projektanpassningsbar höjd och bredd ger frihet att skapa den perfekta lösningen för din arbetsplats. Standardbredder på 790mm med passbit möjliggör återbruk av glaspartierna och minskar spill vid produktionen.

Öppenhet för innovativa kontorsmiljöer

Ljudreducering
Rw 35dB (10,38mm lamellglas) Rw 38dB (10,5mm lamellglas), Rw 40dB (12,5mm lamellglas) Rw 42dB (16,76mm lamellglas). För högre Rw värde kan isolerglas eller dubbelt monterat lamellglas med luftspalt mellan användas, kontakta Vitrum för mer info.

Bredd
Standardbredder 790mm med passbit kan med fördel projekteras för återbruk av glaspartierna samt minskat spill vid produktion. alt projektanpassas.

Höjd
Projektanpassas

Standard spec
Natureloxerade profiler

Tillval
Profiler lackerade i valfri RAL eller NCS